Analoog

ANALOOG

Begraafplaats "Oud Eik en Duinen" in Den Haag.Rond 1247 liet graaf Willem II van Holland een kapel in Eikenduinen bouwen ter nagedachtenis aan zijn vader graaf Floris IV. De kapel werd gedeeltelijk gesloopt in 1581. In de zeventiende eeuw kwam het gebied weer in gebruik als begraafplaats.

"Stealduinse bos"   s'Gravenzande


Het Staelduinse Bos is een langgerekt bos van 95 hectare in het Westland tussen Hoek van Holland en Maasdijk en is een onderdeel van de Kapittelduinen. Door gebruik van ruimte voor tuinbouw, woningbouw, infrastructuur en bedrijven is het Staelduinse Bos nog een van de weinige groene enclaves in de regio.

"Oranjesluis"


De Oranjesluis, is een sluis en rijksmonument in 's-Gravenzande, gemeente Westland, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Bovenop de sluis bevindt zich een sluiswachterswoning, het Jachthuis. Deze sluis is gelegen in de Oranjepolder, in de Maasdijk, en verbindt aan de ene kant het Oranjekanaal met aan de andere kant van de dijk de binnendijkse kanalen.

Het "Engelandvaarders" viaduct over de "Hoekse lijn" van Metro Rotterdam.Mamiya C220

Het Maasbeeld van Auke de Vries


in de volksmond ook wel "de Waslijn " genoemd.

Mamiya C220


De Hef


De Hef is de populaire benaming van de Koningshavenbrug, een sinds 24 september 1993 voor het treinverkeer buiten gebruik gestelde spoorweghefbrug over de Koningshaven in de Nederlandse stad Rotterdam. De brug vormde deel van de spoorlijn Breda - Rotterdam.

Scheepshelling Koningspoort

Oude Haven Rotterdam


http://www.koningspoort.nl/

Mamiya C220

Bij het Maritiem Museum Rotterdam


Leuvehaven Rotterdam